Бронзови шапки, Тегло за целия пакет: 20 гр.

Шапки в афро стил
Шапки в афро стил
Брой в пакет: 20 бр, диаметър 1.2 см, размер отвор: 0.2 см, Шапки...
2,63 лв. за пакет